Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
200.00 TL
178.62 TL
Kazancınız: 21.38 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Kitap-Kırtasiye ve Ofis malzemelerinde hizmetinizdeyiz.20 Yıldır sektörde öncü firmala...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası, öğrencilerin müfredatı kolayca anlamalarına yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır. 2022 yılı güncel müfredatına uygun olarak basılmıştır.

Bu soru bankası, öğrencilerin Türkçe dersinde karşılaşacakları konuları özetler halinde sunarak, konuları daha iyi anlamalarını ve öğrenmelerini sağlayacaktır. Ayrıca soru bankasının yanında, ücretsiz olarak Destek Soru Bankası ve 20 Deneme Soru Kitabı da gönderilecektir.

Destek Soru Bankası, öğrencilerin daha fazla pratik yapmalarına yardımcı olacak ve eksik oldukları konularda kendilerini geliştirmelerine destek olacaktır. 20 Deneme Soru Kitabı ise öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacak ve farklı soru tiplerini öğrenmelerini sağlayacaktır.

Bu ürün, eğitim hayatınızda size büyük kolaylıklar sağlayacak. Sipariş verin, siz de avantajlı fiyatlarla hemen satın alın ve 5.Sınıf Türkçe dersinde başarılı olmanın keyfini çıkarın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Basım Dili (kitap):
Türkçe
Marka:
Kurmay Yayınları
Yaş Grubu:
Genç

Sık Sorulan Sorular

Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme fiyatı ne kadar ?

Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme fiyatı 178.62 TL olarak öne çıkmaktadır.

Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Kurmay Yayınları 5.Sınıf Türkçe Konu Özetli Soru Bankası + ( Ücretsiz) Destek Soru Ban. + 20 Deneme ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.