Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
189.00 TL
150.62 TL
Kazancınız: 38.38 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu (4 Adet) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy, size banyo ve mutfakta kullanabileceğiniz kaliteli bir askı seti sunar. Bu setin paket içeriğinde 4 adet askılık bulunmaktadır.

Askıların boyutu 5 x 3.5 cm'dir, bu da onları yerden tasarruf etmek için ideal hale getirir. Bu yapışkanlı askılar, birçok farklı yüzeye kolaylıkla yapışabilir ve havlu, bornoz ve diğer banyo veya mutfak eşyalarını düzenli bir şekilde asmanızı sağlar.

Bu askı seti, banyonuzda veya mutfağınızda düzeni sağlamanın mükemmel bir yoludur. Havlularınızı veya bornozlarınızı askıya asarak hem alan tasarrufu yapabilir hem de daha düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca, havlular ve bornozlar sürekli olarak havalandırıldığından daha hızlı kururlar.

Bu askı seti, kaliteli malzemesi ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar. Yapışkanlı tasarımı sayesinde kolayca monte edilebilir ve istediğiniz yüzeye sağlamca yapışır. Bu sayede, askılar sürekli düşmez veya sallanmaz. Ayrıca, çıkarıldığında da iz bırakmaz.

Bu (4 Adet) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy, banyo veya mutfakta düzen ve kullanım kolaylığı sağlamak için mükemmel bir çözümdür.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Metal


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy fiyatı ne kadar ?

Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy fiyatı 150.62 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo ( 4 Adet ) Bornoz Ve Havlu Banyo Mutfak Havlu Askı Seti Yapışkanlı Oval Küçük Boy ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.