Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
599.00 TL
477.36 TL
Kazancınız: 121.64 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu Dokunmatik Lamba Ürün Açıklaması: Estetik bir lamba tasarımıyla fonksiyonelliği bir araya getiren 3 Renkli Dokunmatik Kristal Şarjlı Masa Lambası vazo şeklinde, şıklığı ve kullanışlılığı birleştirir. Beyaz, sarı ve günışığı renk modlarıyla ortamınızı kişiselleştirin ve her türlü mekanı aydınlatın. Öne Çıkan Özellikler: Dokunmatik Kontrol: Lambanın fonksiyonlarını parmaklarınızın dokunuşuyla kolayca yönetin. Işığın rengini ve parlaklığını kişisel tercihinize göre ayarlayın. ; Vazo Şeklinde Tasarım: Şık vazo formu, lambayı bir dekoratif öğe olarak kullanmanıza olanak tanır. Masaüstüne veya herhangi bir mobilya parçasına zarif bir dokunuş ekler. ; Üç Renk Seçeneği: Beyaz, sarı ve günışığı renk modları arasında geçiş yaparak ortamınızın atmosferini değiştirin. Her renk modu, farklı ihtiyaçlara uyacak şekilde tasarlanmıştır. ; 4000 Kelvin Günışığı: Doğal günışığına benzer ışık, göz yorgunluğunu azaltır ve odaklanmayı kolaylaştırır. 4000 Kelvin, kullanıcıya rahat ve doğal bir aydınlatma sağlar. ; Şarj Edilebilir: USB şarj portu sayesinde lambayı kolayca şarj edebilirsiniz. Bu özellik, taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı sağlar. ; Çeşitli Kullanım Alanları: Masa, restoran, ev, kafe, bahçe, ofis, çocuk odası gibi birçok alanda mükemmel bir şekilde kullanılabilir. ; Estetik Tasarım: Kristal detaylarla zenginleştirilmiş vazo şekli, mekanınıza zarafet katarken pratik bir aydınlatma çözümü sunar. ; Bu 3 Renkli Dokunmatik Kristal Şarjlı Masa Lambası vazo şeklinde, şıklığıyla öne çıkan ve birçok farklı ortamda kullanılabilen pratik bir aydınlatma seçeneğidir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut/Ebat (Ev&Yaşam):
26
Duy Tipi:
E27
Marka:
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Akrilik
Renk :
Renkli


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu fiyatı ne kadar ?

Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu fiyatı 477.36 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 3 Renkli Dokunmatik Kristal Vazo Şeklinde Şarjlı Masa Lambası | Beyaz Sarı Günışığı 3 Fonksiyonlu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.