AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
385.29 TL
372.19 TL
Kazancınız: 13.10 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

3 ADET Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960, çocuklarınıza özel olarak tasarlanmış bir tabak setidir. Bu set, çocuklarınızın yemek yeme deneyimini daha eğlenceli hale getirecek ve onları sağlıklı beslenmeye teşvik edecektir.

Bu tabak seti, kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. BPA içermeyen plastik malzemelerden yapılmış olan tabaklar, çocukların sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, tabakların kenarları yüksek tasarlanmıştır, böylece yemekler tabak dışına çıkmaz ve masada her şey düzenli kalır.

Tabaklar renkli ve çekici bir tasarıma sahiptir. Çocuklarınızın ilgisini çekecek farklı desenler ve renkler ile tasarlanmış olan tabaklar, yemekleri daha çekici hale getirecek ve çocukların iştahını artıracaktır. Ayrıca, tabakların alt kısmında kaymaz bir yüzeye sahip olmaları, çocukların rahat bir şekilde yemek yemelerini sağlayacaktır.

Bu tabak seti 3 adet tabaktan oluşmaktadır. Her tabak farklı bir boyuta sahiptir. Bu sayede farklı yiyecekleri ayrı tabaklarda servis edebilir ve çocuklarınızın yemekleri karıştırmasını önleyebilirsiniz. Tabakların boyutları şu şekildedir:

  • Büyük Boyut: 30 cm çapında
  • Orta Boyut: 25 cm çapında
  • Küçük Boyut: 20 cm çapında

3 ADET Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960, çocuklarınızın günlük yemeklerini daha keyifli hale getirecek ve onları sağlıklı beslenmeye teşvik edecektir. Bu set, kaliteli malzemelerden üretilmiş olup güvenli bir şekilde kullanılabilir. Renkli ve çekici tasarımı ile çocukların ilgisini çekecek olan tabaklar, yemekleri daha çekici hale getirecektir. Tabak seti 3 adet tabaktan oluşmakta olup her biri farklı bir boyuta sahiptir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
AKY MARKETİNG

Sık Sorulan Sorular

AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 fiyatı ne kadar ?

AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 fiyatı 372.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AKY MARKETİNG 3 Adet Çocuk Yemek Tabağı Foscarini Design 718960 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.