Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
1,699.00 TL
1,353.97 TL
Kazancınız: 345.03 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kapasite: 28 Litre

Ölçüler: Her bir bölme 42 cm x 29 cm x 39 cm

Malzeme: Plastik

Ev veya ofisiniz için modern ve fonksiyonel bir çözüm arıyorsanız, 28 litrelik çift bölmeli dolap içi montajlı çöp kovamız tam size göre! Toplamda 28 litre kapasiteye sahip bu çöp kovası, mutfak dolabınıza kolayca monte edilebilir ve alanınızı maksimum düzeyde verimli kullanmanızı sağlar. Ürünümüz, dolabınızın içine monte edildiği için dışarıdan görünmez ve mutfak estetiğinizi bozmaz.

Kapak açıldığında, raylı sistem sayesinde çöp kovası otomatik olarak dışarı doğru hareket eder ve çöp atma işlemi sırasında size üst düzey kolaylık sağlar. Bu özellik, kullanımı sırasında ekstra çaba gerektirmez ve pratik bir kullanım sunar.

Çift bölme özelliği ile geri dönüşümü kolaylaştıran bu tasarım, atıklarınızı düzenli bir şekilde ayırmanıza olanak tanır. Her iki bölme de standart çöp torbalarıyla uyumludur, böylece temizlik ve bakımı son derece kolaydır.

Ayrıca, çöp kovamız sadece atık saklama işlevi görmekle kalmaz, aynı zamanda bir organizer olarak da kullanılabilir. Temizlik malzemeleri, mutfak gereçleri veya diğer ev eşyalarınızı düzenlemek için ideal bir çözümdür. Kapaklı tasarımı sayesinde, saklanan eşyalar daima gizli ve tozdan korunmuş olur.

Kolay montaj kitimiz ve kullanım kılavuzumuz ile birlikte gelir, böylece ürünü aldığınız gün kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mutfak düzeninizi bir üst seviyeye taşımak için ideal olan bu çöp kovası, hem şık hem de fonksiyonel bir çözümdür.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
GRİ


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri fiyatı ne kadar ?

Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri fiyatı 1353.97 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 28L Çift Bölmeli Çöp Kovası | Dolap İçi Montajlı Raylı Otomatik Kapaklı Teleskopik Çöp Kovası Gri ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.