Enine Boyuna Eğitim 2024 Ayt Ful Hazırlık Görüntülü Eğitim Seti (366 Saat Anlatım)

Kazancınız 45%
Enine Boyuna Eğitim Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %12 İndirim
3,999.00 TL
2,470.22 TL
Kazancınız: 1,528.78 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

2024 AYT Ful Hazırlık Görüntülü Eğitim Seti, sınava hazırlanan öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun olarak özel olarak hazırlanmıştır. Bu set, 2024 AYT Görüntülü Eğitim Seti, 2024 AYT Eşit Ağırlık Görüntülü Eğitim Seti, 2024 AYT Sözel Görüntülü Eğitim Seti ve 2024 AYT Sayısal Görüntülü Eğitim Seti olmak üzere tüm dersler için kapsamlı bir hazırlık sunar. 366 saatlik özenle hazırlanmış anlatımlar sayesinde 5000 sayfa okumaya denk gelen bilgiye yalnızca birkaç tıklama ile ulaşabilirsiniz.
Enine Boyuna Eğitim AYT Görüntülü Eğitim Seti, sınavda karşınıza çıkabilecek soru tiplerine ve konulara yönelik detaylı konu anlatımları ve pratik soru çözümleri içerir. Sınavda başarı elde etmek için gereken tüm bilgi ve becerileri size sunar.
Enine Boyuna Eğitim AYT Görüntülü USB Eğitim Setleri, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Türkçe, Felsefe Grubu, Psikoloji, Sosyoloji ve Mantık dahil olmak üzere tüm dersler için konu konu hazırlanmıştır.
Bu set, uzman öğretmenler tarafından hazırlanmıştır ve güncel ÖSYM sınav sistemine uygun olarak hazırlanmıştır. Ayrıca, setin içinde bulunan dersler, TV stüdyosunda full HD çekimler yapılarak hazırlanmıştır. Sınavda başarılı olmak için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sunan Enine Boyuna Eğitim AYT Görüntülü USB Eğitim Seti, özel derslere ve kurslara yüksek ücretler ödemeden sınav hazırlığı yapmanıza olanak tanır.
Enine Boyuna Eğitim, öğrencilere her an her yerde eğitim fırsatı vermektedir. Seti, bilgisayarınıza veya laptopunuza takarak eğitimlerinize başlayabilirsiniz. Ayrıca, yapay zeka sistemiyle izlediğiniz video sayısı, çözülen soru sayısı ve uygulamada geçirilen zaman gibi verileri takip edebilirsiniz. Öğrencilere takvim oluşturma imkanı sağlayan sette konu özetleri, kazanımlar, formüller ve kavramlara hızlıca ulaşabilirsiniz.
Enine Boyuna Eğitim AYT Görüntülü USB Eğitim Seti, her biri en az 22 saat olan Matematik, Fizik, Biyoloji, Kimya, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Geometri, Felsefe Grubu ve Psikoloji, Sosyoloji ve Mantık derslerini içerir. Özel olarak hazırlanmış bu set, sınavda başarılı olmak isteyen öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Enine Boyuna Eğitim

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Basım Dili (kitap):
Türkçe
Boyut (kitap):
Cep Boy


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.