SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
85.31 TL
75.58 TL
Kazancınız: 9.73 TL
Stokta
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Lezzetli ve besleyici glutensiz Sade Kinoa Cipsi ile çıtırtınızı alın! Çıtır çıtır Kinoa cips; kızartma, pişirme veya herhangi bir yağ eklenmeden yapılır. Kinoa cips aynı zamanda vegan, katkı maddesi içermez ve tamamen doğaldır. Bu masum atıştırmalığın çıtır çıtır dokusunu ve lezzetinin tadını çıkarın! Kızartma ve pişirme yoktur, geleneksel cipslere sağlıklı bir alternatiftir.; Yağ oranı düşük ve gluten içermeyen bu cipsler vegan dostudur ve hiçbir katkı maddesi veya koruyucu madde içermez.; Gevrek bir dokudadır ve çıtır bir lezzet sunar.; Okulda, evde, işte veya hareket halindeyken ideal bir atıştırmalıktır.; Sağlığınızdan ödün vermeden mükemmel gevrek, hafif ve lezzet dolu.; Paket başına 20g içerir; öğle yemeği kutuları için mükemmel boyut.; Çocukların cips alışkanlıklarını değiştirebilmek için harika bir alternatif.; Büyük lif ve protein kaynağıdır.; Sade Kinoa Cipsimiz ile çıtırtınızı alın! Bu lezzetli atıştırmalık, herhangi bir kızartma veya pişirme olmadan yapılır. Glutensiz, vegan, yağsızdır, katkı maddesi içermez ve isteklerinizi tatmin edeceğinden emin olduğunuz sağlıklı ve suçluluk duymadan atıştırmalık deneyimi için doğaldır. Her çıtır çıtır lokmada lezzetin tadını çıkarın ve atıştırmalıklarınızı bir tık yukarı taşıyın! Sade Kinoa Cipsi (Quinoa Chips) İçindekiler: Kinoa Unu %51, Pirinç Unu, Karabuğday Unu, Tuz Ingredients: Quinoa Flour %51, Rice Flour, Buckwheat Flour, Salt

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
SlimPlus

Sık Sorulan Sorular

SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor fiyatı ne kadar ?

SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor fiyatı 75.58 TL olarak öne çıkmaktadır.

SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, SlimPlus 2 Paket 20G Sade Vegan Yağsız Kinoa Cipsi For Kids Glutensiz Çocuklara Özel Ambalaj Sevimli Dinozor ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.