Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
109.00 TL
86.86 TL
Kazancınız: 22.14 TL
Stokta
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Temizlik Bulaşık ve İş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu İç Yüzey Large ; Kullanım sonrası bol su ile durulayıp, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde asınız. ; Aşırı ısı, benzin, gres ve madeni yağlarla temas ettirmeyiniz. ; Doğru bakım uygulandığında eldivenlerinizi defalarca kullanabilirsiniz. ; Extra Güçlü ; Profesyonel Kalite ; Pamuksu İç Yüzey ; 9-9.5 L Beden ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Turuncu


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu fiyatı ne kadar ?

Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu fiyatı 86.86 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo ( 2 Çift) Temizlik Bulaşık Ve Iş Eldiveni | Su Geçirmez Extra Güçlü Pamuksu Iç Yüzey Large No: 9-9.5 Turuncu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.