Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
189.00 TL
150.62 TL
Kazancınız: 38.38 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'li, çocuklarınızın kıyafetlerini düzenli ve şık bir şekilde asmanızı sağlayan çok amaçlı bir askı setidir.

Bu askı seti, temiz ve kırışıklardan korumak için idealdir. Üstelik sağlığa ve çevreye hiçbir zararlı madde içermez.

Noblen askı, düşme ve çarpa durumunda dayanıklı olmasıyla dikkat çeker. Sert plastik malzemeden üretilmiştir ve ağır kıyafetleri bile kolaylıkla taşıyabilir.

Ürün, stok durumuna göre farklı renklerde gönderilebilir. Sizin tercihinize göre seçim yapabilirsiniz.

Bu askı seti, SGS, TSE, ISO 9001-14001-22000 ve OHS 18001 standartlarına uygundur.

Ürün ölçüleri ise şu şekildedir:

  • Uzunluk: 30 cm
  • Yükseklik: 15 cm

18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'li ile çocuklarınızın kıyafetleri düzenli ve şık bir şekilde asılı kalacak. Bu pratik askı seti, sağlığa ve çevreye zararlı hiçbir madde içermez ve ağır kıyafetleri bile kolaylıkla taşır. Dayanıklı ve şık tasarımı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Üstelik farklı renklerde gönderilen ürün, tercihinize göre seçim yapmanızı sağlar. SGS, TSE, ISO 9001-14001-22000 ve OHS 18001 standartlarına uygun olan bu askı seti, çocuklarınızın kıyafetlerini düzenli tutmanın en kolay yoludur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Metal


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li fiyatı ne kadar ?

Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li fiyatı 150.62 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 18 Adet Lüks Kristal Çocuk Kıyafet Elbise Askısı | Kristal Pratik Çocuk Askısı 18'Li ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.