Edding 1255 Kaligrafi Kalemi 5.0Mm Çelik

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
159.00 TL
145.64 TL
Kazancınız: 13.36 TL
Stokta
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

1255 Kaligrafi Kalemi, 5.0mm çeliğin estetikle buluştuğu bir üründür. Bu kalemin güzel yazılarıyla bir araya geldiğinde ortaya çıkan şıklık etkisine hayran kalacaksınız.

Eski kitaplardaki, sertifikalardaki ve belgelerdeki güzel yazıları özleyenler için iyi bir haberimiz var, edding ile siz de aynı sonuçları elde edebilirsiniz. Eskiden tüy veya boya fırçası kullanmayı gerektiren şeyler şimdi bu kaligrafi kalemi ile çok daha kolay hale geldi.

1255 Kaligrafi Kalemi, açık renkli kağıt veya kart üzerinde zarif kaligrafi sonuçları elde etmenizi kolaylaştırır. Hem yeni başlayanlar hem de profesyonel grafik tasarımcıları ve illüstratörler tarafından güvenle kullanılmaktadır. Özel kesik ucunun sayesinde, kalemi her seferinde aynı açıda tutarak güzel yazı yazmak artık herkes için bir keyif haline geliyor.

Kaligrafi kaleminin üç farklı uç kalınlığı mevcuttur: Parlak renklerde 2 mm, 3.5 mm ve 5 mm olmak üzere seçenekler bulunmaktadır. Su bazlı mürekkebi kağıtta sızıntıya neden olmaz ve ışığa, lekelere ve suya dayanıklıdır böylece garantili sonuçlar elde edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Edding

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
5.0mm Çelik


Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.