Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
119.00 TL
94.83 TL
Kazancınız: 24.17 TL
Stokta
En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz, ekonomik bir plastik elbise askı setidir. Bu set, 12 adet plastik elbise askısı içermektedir. Çok amaçlı olan bu askılar, elbiselerinizi temiz tutmanıza ve kırışıklıklardan korumanıza yardımcı olur.

Bu plastik elbise askıları sağlığınıza ve çevreye zararlı hiçbir madde içermez. SGS, TSE, ISO 9001-14001-22000 OHS 18001 Standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Bu da sizin için güvenli bir kullanım sağlar.

Plastik malzemeden üretilen bu askılar, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Noblen askı düşme ve çarpma durumlarında bile sağlam bir şekilde kalır. Bu sayede elbiseleriniz güvende olur.

12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz seti, çeşitli elbise türleri için uygundur. Her bir askı, elbise şekline uygun olarak tasarlanmıştır. Bu da elbiselerinizi düzgün bir şekilde asmanızı sağlar.

Ekonomik fiyatıyla dikkat çeken bu plastik elbise askı seti, gardırobunuzdaki elbiselerin düzenli bir şekilde asılmasını sağlar. Elbiselerinizin üzerinde oluşan kırışıklıkların önüne geçerek, her zaman şık ve düzgün görünmenizi sağlar.

12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'li, kullanışlı ve dayanıklı bir üründür. Sağlam plastik malzemeden üretilmiş olması, uzun süreli kullanım için idealdir. Set içerisinde bulunan 12 adet askı sayesinde, gardırobunuzdaki elbiseleri düzenli bir şekilde asabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Metal


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li fiyatı ne kadar ?

Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li fiyatı 94.83 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 12 Adet Plastik Elbise Askısı Kaydırmaz | Ekonomik Plastik Elbise Askı Seti 12'Li ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.