sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli

Kazancınız 10%
Yaza Merhaba
283.44 TL
254.71 TL
Kazancınız: 28.73 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) ürünüyle ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen okumaya devam edin.

Bu ürün, size en iyi oyun deneyimi için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve çocuklarınız için güvenli bir seçenektir. Akdenizpos markasının güvencesi altında olan bu ürün, dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanım sağlar.

Bu oyuncak araba, Taş Devri temasıyla tasarlanmıştır. Detaylı bir şekilde tasarlanmış olan araba, gerçekçi özelliklere sahiptir. Çocuklarınız bu araba ile hayal güçlerini kullanabilir ve eğlenceli oyunlar oynayabilirler. Ayrıca araba ile birlikte gelen bebek, çocuklarınızın oyun deneyimini daha da eğlenceli hale getirir.

Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) ürününde renk ve modelleri için önceden mesaj atmanız gerekmektedir. Size uygun renk ve model seçeneklerini belirtmeniz halinde en kısa sürede tarafınıza iletişim sağlanacaktır.

Ürün açıklamasında belirtilen özelliklere dikkat etmeniz önemlidir. Ürün hijyenik risk barındıran ürünler kategorisine girmektedir ve bu tür ürünlerin hijyen bandının açılmış veya yırtılmış olması durumunda iade işlemi yapılamamaktadır. Lütfen ürünü satın almadan önce bu hususa dikkat ediniz.

İç giyim ve fantezi giyim ürünleri tamamen gizli paketleme yapılarak gönderilmektedir. Gizlilik ve güvenlik en önemli önceliklerimiz arasındadır. Ürünlerimizde tüm gerekli hijyen önlemleri alınmaktadır ve size hijyenik bir şekilde paketlenerek gönderimi sağlanır.

Bu ürün yeni markamızın bir parçasıdır ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız ürünleri sizinle buluşturmayı hedeflemekteyiz. Ürünlerimiz sorunsuz bir şekilde paketlenmekte ve size en iyi şekilde gönderilmektedir.

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak veya sipariş vermek için lütfen bizimle iletişime geçin. Uzman ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet (anne-bebek):
Kadın / Kız
Marka:
sinerjim
Renk :
Renkli
Yaş:
2+ Yaş
Yaş Grubu (anne - bebek):
Çocuk

Sık Sorulan Sorular

sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli fiyatı ne kadar ?

sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli fiyatı 254.71 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim Akdenizpos Ug01 02428 Kartela Taş Devri Arabası Ve Bebek (Yeni) Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.