Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
422.23 TL
376.64 TL
Kazancınız: 45.59 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

paket Içerisinde Plastik Malzemeden Imal Edilmiş ; püsküllü Etek - çiçek Kolye - çiçek Taç - çiçek Bileklik ( 2 Adet ) bulunmaktadır. Hawaii Eteği / Havai Etek Kaliteli Metalize Malzemeden Imal Edilmiştir Bel Kısmı Lastiklidir , 3 Yaş Sonrası çocuklar Ve Yetişkinler Için Uygundur (yetişkinler Için Boy Diz üstü Mini Olacak şekilde Görünmektedir) ürün Uzunluğu 40 Cm renk : Turuncu

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
M
Marka:
Skygo

Sık Sorulan Sorular

Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti fiyatı ne kadar ?

Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti fiyatı 376.64 TL olarak öne çıkmaktadır.

Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Skygo Yetişkin Ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Turuncu Etek Ve Renkli Kolye Taç 2 Adet Bileklik Seti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.