alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
540.54 TL
522.16 TL
Kazancınız: 18.38 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs ve Helikopter olduğunu XFD1077 Oyuncak Vardem. Bu set, içinde bir adet Minibüs ve bir adet Helikopter bulunmaktadır. Şık tasarımı ve çek bırak özelliğiyle dikkat çeken bu ürün, çocukların hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğlenceli bir oyuncaktır.

Minibüs ve Helikopter, dayanıklı ve sağlam bir Die-Cast malzemeden yapılmıştır. Bu sayede uzun süreli kullanım için uygundur. Ürünün boyutları 28 x 12 x 9 cm'dir. Bu ölçüler çocukların kolaylıkla oynayabileceği ve taşıyabileceği bir boyuttadır.

Çek bırak özelliği sayesinde çocuklar, Minibüs ve Helikopteri rahatlıkla hareket ettirebilirler. Bu özellik, motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlarken aynı zamanda eğlenceli bir deneyim sunar.

XFD1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs ve Helikopter, çocukların hayal güçlerini kullanarak farklı hikayeler oluşturmasını sağlayacak bir oyuncaktır. Minibüs ve Helikopterin detaylı tasarımı, çocukların oyun deneyimini daha gerçekçi kılar.

Bu set, çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlamanın yanı sıra motor becerilerini geliştirirken el-göz koordinasyonunu da destekler. Minibüs ve Helikopteri çekerek hareket ettirmek, çocukların ellerini ve gözlerini uyumlu bir şekilde kullanmasına yardımcı olur.

XFD1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs ve Helikopter, çocuklar için hem eğitici hem de eğlenceli bir oyuncaktır. Minibüs ve Helikopter ile oynarken çocuklar, hayal güçlerini kullanırken aynı zamanda dayanıklılığını ve motor becerilerini geliştirirler.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
alisverisdevi

Sık Sorulan Sorular

alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak fiyatı ne kadar ?

alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak fiyatı 522.16 TL olarak öne çıkmaktadır.

alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, alisverisdevi Xfd1077 Kutulu Çek Bırak Die-Cast Minibüs Ve Helikopter -Vardem Oyuncak ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.