alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri >

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
252.72 TL
244.13 TL
Kazancınız: 8.59 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çek Bırak Araç Serisi 1:43 Ölçek Metal Farklı renk seçenekleri mevcuttur. 1 adet fiyatıdır.

Çocukların seveceği eğlenceli bir oyuncakla tanışın: Wk-6643-05s Çek Bırak Spor Araba 1:43 -vardem. Bu çek bırak spor araba, çocuğunuzun hayal gücünü kullanarak eğlenceli ve heyecanlı oyunlar oynamasına olanak tanır. 1:43 ölçeğe sahip olan bu araba, gerçek bir spor arabanın detaylarını yansıtır ve çocuğunuzun oyuncak koleksiyonuna mükemmel bir ek yapar.

Bu çek bırak spor araba, metal malzemeden üretilmiştir ve sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede çocuğunuz oyun sırasında arabayı rahatlıkla kullanabilir ve uzun süreli bir oyun deneyimi yaşayabilir. Çek bırak özelliği sayesinde araba, çekildikten sonra kendiliğinden ilerler ve çocuğunuza hareketli bir oyun sunar.

Wk-6643-05s Çek Bırak Spor Araba, farklı renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu sayede çocuğunuz, kendi zevkine uygun renkte bir araba seçebilir ve oyunlarına renk katabilir. Hem kız çocukları hem de erkek çocukları için uygun olan bu oyuncak, çocuğunuzun motor becerilerini geliştirmesine yardımcı olur ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunar.

Bu çek bırak spor araba, 1:43 ölçeğe sahiptir. Bu ölçek, arabayı gerçek bir spor arabanın küçük bir modeli gibi gösterir ve detaylı bir görünüm sunar. Çocuğunuz bu arabayı eline aldığında, gerçek bir spor araba hissi yaşayacak ve oyunlarını daha da eğlenceli hale getirecektir.

Wk-6643-05s Çek Bırak Spor Araba 1:43 -vardem, çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirmesine yardımcı olan eğlenceli bir oyuncak. Sağlam yapısı, çek bırak özelliği ve farklı renk seçenekleriyle dikkat çeken bu oyuncak, çocuğunuzun motor becerilerini geliştirmesine ve eğlenceli oyunlar oynamasına olanak tanır. Siz de çocuğunuzun bu eğlenceli oyuncakla keyifli vakit geçirmesini sağlamak için hemen sipariş verebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
alisverisdevi
Renk :
< Sabit Seçenek 1 Değeri >

Sık Sorulan Sorular

alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > fiyatı ne kadar ?

alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > fiyatı 244.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, alisverisdevi Wk-6643-05S Çek Bırak Spor Araba 1:43 -Vardem < Sabit Seçenek 1 Değeri > ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.