0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej

Kazancınız 52%
399.95 TL
190.75 TL
Kazancınız: 209.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40ml, cilt tonunu eşitleyen özelliği sayesinde güneş ışınlarının cildinizde eşit bir şekilde dağılmasını sağlar. Aynı zamanda, yüksek kapatıcılık özelliği ile küçük ve büyük lekeleri örterek cildinize kusursuz bir görünüm kazandırır.

Bu fondöten ayrıca suya dayanıklıdır ve ince dokulu yapısı nedeniyle yazın bile yüzünüzde terleme yapmaz. Ayrıca su temasında akma yapmaz ve ipeksi bir görünüm sağlar.

Güneş ışınlarına karşı UV filtre görevi gören bu fondöten, yaz kış kullanım için uygundur. İçeriğinde bulunan Paraffinum, Liquidum, Dimethicone, Beeswax, Petrolatum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lanolin, Talc, Titanium Dioxide, Tocopherol ve Inositol maddeleri cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olur.

Bu Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40ml, mükemmel kapatıcılığı ve uzun süre kalıcılığı ile tüm cilt tipleri için mükemmel bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Edwol

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Normal
Form (cilt bakım -moda):
Yumuşak
Görünüm (makyaj):
Mat
Kapatıcılık (moda -fondoten):
Yüksek
Marka:
Renk :
Bej
SPF:
SPF 20 - 40


Sık Sorulan Sorular

Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej fiyatı ne kadar ?

Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej fiyatı 190.75 TL olarak öne çıkmaktadır.

Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Edwol Ultra Cover Kong Cover Matte Foundatıon Light G183 Yüksek Kapatıcı Mat Fondöten 40Ml Bej ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.