brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
348.00 TL
336.17 TL
Kazancınız: 11.83 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869, çocuklarınızın öğle yemeklerini keyifle yiyebilecekleri pratik bir çözümdür. Bu set, bpa içermeyen plastikten yapılmıştır ve mikrodalgaya konulabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliklere sahiptir. İçerisinde 2 adet bulunan set, beyaz UNICORN DESEN ve pudra ICE CREAM DESEN tasarımlarına sahiptir.

Bu özelliklerle birlikte, bu çocuk beslenme kabı seti, çocuklarınızın yemeklerini daha iyi yemelerini sağlayacaktır. 15 x 15 x 9.2 cm ölçülerindeki kabın geniş iç hacmi ve kilitli mekanizması sayesinde yiyecekler birbirine karışmaz. Ayrıca, setin içerisinde bir adet kaşık ve bir adet çatal da bulunur.

Bu çocuk beslenme kabı seti, çocuklarınıza çeşitli yiyecekleri kolayca paketleyebilme imkanı sunar. Sıcak veya soğuk yemekleri rahatlıkla içerisine koyabilirsiniz. En sevdikleri makarnaları, çorbaları veya dünden kalan yemekleri gönderin. Çocuklarınız farklı lezzetlerle sağlıklı öğle yemeklerinin tadını çıkaracaklar.

Bu öğle yemeği kutusu, çocuklarınız için mükemmel bir seçenektir. Hem sıcak öğle yemekleri için hem de atıştırmalıklar için idealdir. Dayanıklı malzemeden üretilmiştir ve uzun süre dayanıklı olacaktır. Ayrıca, temizliği de kolaydır. Kolayca ayrılabilir ve her gün iyice temizleyebilirsiniz.

Stella Design olarak müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Bu yüzden, her ürün sorunsuz bir şekilde teslimat için özenle paketlenir ve resimde belirtilen renk, ebat ve özelliklere uygun ürün gönderimi sağlanır. Eğer hasarlı bir ürün aldıysanız veya başka bir teslimat sorunuyla karşılaştıysanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu çocuk beslenme kabı seti, çocuklarınızın öğle yemeklerini daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabilmenizi sağlar. Hem çocuklarınızın sağlıklı beslenmesine yardımcı olacak hem de sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Hemen şimdi bu seti satın alarak çocuklarınızın yemeklerini daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Cinsiyet:
Unisex
Marka:
brothorse
Renk :
SİYAH
Yaş Grubu:
Çocuk

Sık Sorulan Sorular

brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah fiyatı ne kadar ?

brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah fiyatı 336.17 TL olarak öne çıkmaktadır.

brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, brothorse Çocuk Beslenme Kabı 2 Li Set Stella Design 718869 Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.