muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
339.20 TL
327.67 TL
Kazancınız: 11.53 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Transformacion Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 ile saçlarınızı yeniden şekillendirin ve kendi tarzınızı yaratın. Bu set, saçlarınızı boyamadan ve taramadan farklı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Silikon yapısı sayesinde saçlara zarar vermez ve kolayca çıkartılabilir.

Bu sette yer alan röfle bonesi, saçlarınızı kolaylıkla bölmek için ideal bir araçtır. Saçlarınızı kırpmadan veya boyamadan farklı renklere bölmenizi sağlar. Tığ seti ise saçlarınıza röfle yapmanız için gerekli olan tığları içerir.

Bu TransForMacion Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734, 3 farklı boyutta tığ içerir. Bu sayede, saçlarınıza istediğiniz kalınlıkta röfleler yapabilirsiniz. Setteki tığlar, kolayca saçınıza girecek şekilde tasarlanmıştır ve saçınıza zarar vermeden kullanabilirsiniz.

Saçlarınızı farklı renklere bölerek daha dinamik bir görünüm elde etmek isterseniz, bu set tam size göre. Setin silikon yapısı sayesinde saçlarınıza zarar vermeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, setin kolayca çıkartılabilen yapısı sayesinde istediğiniz zaman saç renginizi değiştirebilirsiniz.

TransForMacion Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734, saçlarınızdaki değişimi kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olur. Kendi tarzınızı yaratmak, saçlarınıza farklı bir görünüm kazandırmak için bu seti tercih edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Form (saç boyası):
Sıvı/Ampül
Marka:
muba store
Renk :
Beyaz

Sık Sorulan Sorular

muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz fiyatı ne kadar ?

muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz fiyatı 327.67 TL olarak öne çıkmaktadır.

muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, muba store Absolute Silikon Boya Tutmaz Röfle Bonesi Tığ Seti 715734 Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.