The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml

Kazancınız 38%
Yaza Merhaba
499.00 TL
319.68 TL
Kazancınız: 179.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu, göz altı torbalarını ve şişkinliği azaltmak, morlukların görünümünü azaltmak ve göz çevresini aydınlatmak için özel olarak formüle edilmiştir.

Bu etkili serum, kafein içeriği sayesinde göz çevresindeki kan dolaşımını artırır ve ödem oluşumunu engeller, böylece göz altı torbalarının ve şişkinliklerin azalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda morlukların daha az belirgin olmasını sağlar ve cildin daha aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Antioksidan ve anti-aging etkisiyle de dikkat çeken bu serum, erken yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Cildin elastikiyetini artırır, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve cildi daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur.

Hassas göz çevresi için özel olarak formüle edilmiş olan bu serum, cildi tahriş etmez ve rahatlatıcı etkisiyle göz çevresindeki hassasiyeti azaltır. Kullanımı son derece kolaydır.

Öncelikle yüzünüzü ve göz çevresini nazikçe temizleyin ve kurulayın. Ardından küçük bir miktar serumu parmaklarınıza alın ve göz altı bölgesine nazikçe ve hafifçe dokunarak veya hafif masaj hareketleriyle uygulayın. Serumun homojen bir şekilde yayılması için hafif vuruşlarla veya yukarı doğru hafifçe dokunarak cilde yedirin. Cildin serumu emmesi için birkaç dakika bekleyin. Bu serum genellikle sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanılır.

Bu etkili ve kolay kullanımlı göz altı serumu ile daha taze, daha aydınlık ve daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz. Siz de hemen bu harika ürünü deneyin ve göz çevrenizin güzelliğini ortaya çıkarın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Ek Özellik :
Paraben İçermeyen
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
16 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Aydınlatıcı
Marka:
The Cosmetics Factory
SPF:
Korumasız
Ürün Tipi:
Şişe

Sık Sorulan Sorular

The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml fiyatı ne kadar ?

The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml fiyatı 319.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, The Cosmetics Factory Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.