Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761

Kazancınız 15%
icanpares Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %4 İndirim
249.90 TL
214.95 TL
Kazancınız: 34.95 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Kumtel Ktf 250 Vantilatör Yumuşak Pervane Vtp0002, 36 cm çapına sahiptir ve esnek plastikten üretilmiştir. Tüm markalarda kullanılabilen bir üründür. Sipariş verirken ölçülerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Paket içeriğinde 1 adet vantilatör pervanesi bulunmaktadır.

Dikkat etmeniz gerekenler: Bu ürün yalnızca başlıkta belirtilen marka ve modele uyumludur. Farklı bir marka veya model için sipariş vermeyiniz. Farklı modeller için irtibata geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Parmis
Renk :
NoColor-419761

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 fiyatı ne kadar ?

Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 fiyatı 214.95 TL olarak öne çıkmaktadır.

Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Parmis Sinbo Uyumlu Düğme 4 Lü Takımı Ankastre Set Üstü Ocak Düğmesi - Siyah (Yaylı) Görselle Eşleştiriniz Nocolor-419761 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.