VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim

Kazancınız 34%
Uyguna GeliyoÖzel%5İndirim
485.00 TL
337.47 TL
Kazancınız: 147.53 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Spor giyinmeyi ve spor yapmayı seven kadınların keyifle kullanabileceği, Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takımıdır. Esnek ve yumuşak denizci kumaştan üretilmiştir.

  • Kalıp: Geniş,
  • Boy / Ölçü: Uzun,
  • Kumaş Tipi: Denim.

Terletmeyen ve hafif yapısı sayesinde Pilates, koşu, meditasyon, yoga ve sabah sporu yaparken çok rahat edeceksiniz. Büstiyer ve tayt olmak üzere iki parçada oluşmaktadır. Tayt yüksek bel ve toparlayıcıdır.

Bu takım, spor yaparken size maksimum rahatlık ve konfor sunar. Ayrıca, Nefes alan kumaş yapısı sizi sıkmaz ve rahatsız etmez. Spor giyim, lady pijama, uygunbulduk pijama, scuba spor takım, spor takım, kadın spor takım, sporcu takım, spor salonu elbisesi gibi birçok alanda kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
4XL
Cinsiyet:
Kadın
Kalıp :
Geniş
Kumaş Tipi :
Denim
Marka:
VocalMood
Renk :
SİYAH
Yaş Grubu:
Yetişkin

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim fiyatı ne kadar ?

VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim fiyatı 337.47 TL olarak öne çıkmaktadır.

VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VocalMood Siyah Renk Lady 1507 Desenli Kadın Büyük Beden Tayt Büstiyer Spor Takım Denim ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.