The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml

Kazancınız 38%
Yaza Merhaba
499.00 TL
319.68 TL
Kazancınız: 179.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum Siyah Nokta ve Gözenek Azalması: Gözenekleri sıkılaştırarak siyah noktaların azalmasına yardımcı olur. Sivilce Kontrolü: Akne ve sivilce oluşumunu azaltır, ciltteki kızarıklığı hafifletir. Cilt Tonu Eşitlemesi: Lekelerin görünümünü azaltarak daha dengeli bir cilt tonu sağlar. Cilt Bariyerini Güçlendirme: Cildin dış etkenlere karşı dayanıklılığını artırır. Antioksidan ve Nemlendirici Etki: Cildi serbest radikallere karşı koruyabilir ve nemlendirici bir etkisi olur. Nasıl Kullanılır ? Temizlik: Cildi temizleyin ve kurulayın. Uygulama: Birkaç damla serumu parmaklarınıza alın ve yüz, boyun veya istenen bölgelere nazikçe uygulayın. Bekleme Süresi: Serumun cilde iyice nüfuz etmesi için birkaç dakika bekleyin. Nemlendirme: Serumu uyguladıktan sonra uygun bir nemlendirici kullanarak cildi nemlendirin. Güneş Koruması: Gündüzleri kullanıyorsanız, güneş koruyucu kullanımı önerilir, çünkü bazı cilt ürünleri güneş hassasiyetine neden olabilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Yağlı
Ek Özellik :
Parfüm İçermeyen
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
16 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Yatıştırıcı
Marka:
The Cosmetics Factory
SPF:
Korumasız
Ürün Tipi:
Şişe

Sık Sorulan Sorular

The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml fiyatı ne kadar ?

The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml fiyatı 319.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, The Cosmetics Factory Siyah Nokta, Gözenek Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Serum 30 Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.