Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli

Kazancınız 14%
100100e Özel%5 İndirim
749.00 TL
651.78 TL
Kazancınız: 97.22 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sistina 747 Termal Sauna Fermuarlı Siyah Takım, üstün kalitede %100 Polyamid kumaştan üretilmiştir.

Bu takım, kadınların spor yaparken ihtiyacı olan rahatlık ve destek için tasarlanmıştır. Yarım kollu atleti, taytı ve fermuarı ile bir arada sunulan bu takım, termal özelliği sayesinde vücudunuzun terlemesine yardımcı olur.

Özel paketinde gönderilen siyah renkteki bu takım, göz alıcı bir şıklık sunarken aynı zamanda vücudunuzu sıkmaz ve rahat bir hareket özgürlüğü sağlar.

  • Kumaş türü : %100 Polyamid
  • Yarım kollu atlet
  • Tayt
  • Fermuar detayı

Kadınlar için özel olarak tasarlanmış, siyah renkteki Sistina 747 Termal Sauna Fermuarlı Takım, vücudunuzu forma sokarken rahatlığından da ödün vermemenizi sağlayacak.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
4XL
Renk :
Cok Renkli

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli fiyatı 651.78 TL olarak öne çıkmaktadır.

Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Lisinya946 Siyah Kadın Yarım Kollu Fermuarlı Termal Sauna Atlet Tayt Takım Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.