Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül.

Kazancınız 58%
Aleyna Bitkisel Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %5 İndirim
369.00 TL
177.84 TL
Kazancınız: 191.16 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Sivilcelere karşı etkili bakım sağlayan, %100 saf ve organik formüle sahip Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml ile tanışın. Ürünümüz sertifikalı ve onaylıdır, sahte ve onaysız ürünlerden uzak durmanızı öneririz.

  • Dermatolojik olarak etkinliği test edilip onaylanmıştır.
  • Yağlı ciltlerin ihtiyacına göre formülize edilmiştir.
  • Hydrolyzed Algin, Zinc Sulfate, bitkisel yağlar ve vitaminler cildin yağlı görünümünü azaltarak daha mat bir görünüme kavuşmasını sağlar.
  • İçeriğinde bulunan Argan yağı, Kuşburnu çekirdeği yağı, Limon kabuğu yağı, Vişne çekirdeği yağı, Provitamin B5, Vitamin E, ve Allantoin gibi özel bileşenler cildinizi besler ve nemlendirir.
  • Kullanımı sonrasında sivilcelerin oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml, tüm cilt tiplerine uygundur. Temiz yüze akşamları masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Günlük kullanıma da uygundur. Ürünümüz direkt güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir. Gözle temasından kaçınınız. Bitkisel destek ürünleri ile ilgili yasa ve yönetmelikler gereği, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Phytoflora

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. fiyatı ne kadar ?

Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. fiyatı 177.84 TL olarak öne çıkmaktadır.

Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Phytoflora Sivilce Karşıtı Bakım Kremi 50 Ml(Kimyasal Madde Kullanılmamaktadır.)%100 Saf Ve Organik Formül. ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.