Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu

Kazancınız 24%
Yaza Merhaba
1,222.00 TL
935.99 TL
Kazancınız: 286.01 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sevgilinize özel bir hediye arıyorsanız, bu Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller ve Harf Dekoratif Kutu tam size göre. Ortalama 20-30 adet yapay kırmızı kadife güle sahip olan bu ürün, sevgilinizi mutlu edecek.

  • Malzeme: Yapay kadife gül
  • Kutu Boyutu: Belirtilmemiş
  • Gül Sayısı: Ortalama 20-30 adet

Bu harika dekoratif kutu, sevgiliniz için özel bir hediye arayanlar için tasarlandı. Kutunun üzerinde yer alan harf ile kutuyu kişiselleştirebilir ve sevgilinizin isminin baş harfini kutuda bulunan güllerle bir arada sunabilirsiniz. Yapay kadife gül malzemesiyle hazırlanan bu güller, her zaman taze görünümünde kalacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu fiyatı ne kadar ?

Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu fiyatı 935.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Sevgiliye Silindir Kutuda Yapay Kadife Kırmızı Güller Ve Harf Dekoratif Kutu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.