0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası

Kazancınız 30%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
203.95 TL
146.65 TL
Kazancınız: 57.30 TL
Stokta
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Pratik Kolay Taşınabilir Mini Cep Çanta Makyaj Aynası Ürün Özellikleri: Dış kısmı deri olup aynaları 1.kalite 2 adet büyüteçli ve normal aynalara sahiptir. Suni deri kaplamalı ve yumuşak dokuludur. Çantada az yer kaplar. İki kapakta da ayna mevcuttur. Renk ve desenleriyle göz alıcıdır. .Yakınlaştırıcı ve normal çift taraflıdır. Pratik ve Kolay Taşınabilir. Seyehat İçin Uygundur. Taş İşlemeli Tasarımı İle Size Renk Katar. Ürün Ölçüleri ; 8,5x6 cm Ürün İçeriği; 1 Adet Mini Makyaj Aynası Gönderilecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
AdmStore

Sık Sorulan Sorular

AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası fiyatı ne kadar ?

AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası fiyatı 146.65 TL olarak öne çıkmaktadır.

AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AdmStore Sevgiliye Mini Cep Çanta Deri Kapaklı Taş İşlemeli Tırnak Çiçek Tasarımlı Büyüteçli Makyaj Aynası ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.