Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
500.00 TL
421.19 TL
Kazancınız: 78.81 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı ve Peluş Ayı, sevgilinize yıl boyunca her gün ayrı bir sürpriz yapmanızı sağlar. Bu özel hediye paketi içinde, sevgilinizin her gün açabileceği 365 adet kalpli kısa not bulunur. Bu notlar, sevgilinize olan aşkınızı ve ona duyduğunuz sevgiyi ifade etmeniz için mükemmel bir yoldur.

Bunun yanı sıra, bu özel hediye paketi içinde sevgilinize verebileceğiniz bir cüzdan ve peluş ayı da bulunuyor. Sevgilinize özel tasarlanmış bu cüzdan, ona olan aşkınızı her gün hatırlamasını sağlayacak. Peluş ayı ise sevgilinize sarılması için harika bir arkadaş olacaktır.

Bu özel ürün, sevgilinize olan sevginizi ifade etmenin harika bir yoludur. Ona bu hediye paketini vererek, ona ne kadar özel olduğunu gösterin.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet (Film & Hobi):
Unisex
Marka:
Renk :
Kırmızı


Sık Sorulan Sorular

Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı fiyatı 421.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Sevgiliye 365 Gün Kalpli Aşk Notları Sevgili Cüzdanı Ve Peluş Ayı Hediye Paketi Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.