moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite

300.00 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Top 400-410gr ağırlığa sahip olup çok hafifte değil çok ağırda değildir. ; Ölçüleri 68-70cm ebatlarındadır. 5 numaradır. (Yetişkin ve gençler için ideal ölçüye sahiptir.) ; TPU Dış kaplama sayesinde aşınmalara dirençlidir. ; Ürün iç lastik 70% Koruyucu 20% PROPAN 10% Polyester Ana bileşen 70% Etilen Vinil Asetat 30% Termoplastik Poliüretandan imal edilmiştir. ; Herhangi petrol veya kimyasal kokusu yoktur. ; Kullandıktan sonra yıkanmaması gerekir, nemli bir bez yardımı ile silinmelidir. ; Topu şişirirken iğnenin ıslatılması gerekir. ; Çim ve Halı sahalarda uzun süre kullanıma dayanıklıdır. Sert ve beton zeminlerde kullanılması topun ömrünü azaltacaktır. ; Tüm Testlerden başarı ile geçen Moonlight Outdoor topunu sevdiklerinizle keyifli futbol oynayarak geçirebilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Marka:
moonlight outdoor
Organizasyon/Lisans:
Şampiyonlar Ligi
Renk :
Beyaz
Takım/Oyuncu:
İtalya
Top Bedeni:
5 Numara
Zemin:
Suni / Gerçek Çim

Sık Sorulan Sorular

moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite fiyatı ne kadar ?

moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite fiyatı 300.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, moonlight outdoor Şampiyonlar Ligi Pompalı Sert Zemin Halı Saha Futbol Topu No:5 Orijinal Futbol Topu Yüksek Kalite ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.