0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad

Kazancınız 11%
189.00 TL
169.00 TL
Kazancınız: 20.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması


WANDA NARA COSMETİCSPROFOSYONEL MAKEUP FRAPAN 10 LU PARLAK IŞILTILI GÖZ FAR PALETİ 1 AD


WANDA NARA COSMETİCS 10 LuGöz Far Paleti Nedir;





Her ten rengine uyumsağlayan ışıl ışıl bakışlar ile hakimiyet size ait olacaktır. Toprak tonları,altın, bakır ve pembe tonların ağırlığı diamond serisindedir. Günlük ve özelgünler için kullanıma uygundur. Pigment seviyesi yoğundur.




Göz Farı Nasıl Sürülür?


Öncelikle genel olarak farile göz makyajı nasıl yapılır. Öncelikle göz kapaklarını makyaja hazır halegetirmek için far bazı uygulamalısınız. Eğer baz yoksa transparan bir   ile de zeminhazırlayabilirsiniz. Ardından ten renginde bir 



 ile devam etmelisiniz.Göz kapağının tamamına bu ürünü uygulayarak tenini pürüzsüzleştirmelisiniz. Buaşamada dilerseniz parıltılı dilerseniz de mat bir far tercih edebilirsiniz.Burada karar tamamen size ve devamında uygulamak istediğiniz makyaj modelinebağlıdır.




Sonrasında göz kapağınauygulayacağınız modele göre ilerlemelisiniz. Öncelikle eline kolay kontroledebildiğiniz bir göz farı fırçası alın. Sonrasında göz kapağının katlanmabölgesine seçtiğiniz tonu dağıtarak uygulayınız. Mavi renk gözlerini ortayaçıkarmak için mor esintiler olan, kahve gözlerini vurgulamak için yeşil ve mavipigmentler içeren, yeşil gözlerini belirginleştirmek için de bakır, kahve vekırmızı barındıran renkler kullanabilirsiniz.Bu hafif far duruşunu biraz dahageniş bir alana yaymak için makyajının üzerinden bir karıştırma fırçası ilegeçebilirsiniz. Böylece seçtiğiniz renk hafif buğulu bir duruş ile tüm gözkapağınızı hareketlendirir.Far sonrasında kirpik diplerini   ilebelirginleştirebilirsiniz. Son adımda kirpiklerinizi uygun bir    iledolgunlaştırabilirsiniz.



Boyut; 15x7 cm dir



MFG TARİHİ:01/12/2022  S.K.T  TARİHİ:01/12/2027




UYARI:  0-10 yaş çocukların erişemeyeceği yerdemuhafaza edilmesi önerilmektedir. Ürün kapağını çocuklardan dişleri ilekopartma yutma riskine karşı uzak tutulmalıdır. 50 Dereceyi Aşan sıcaklaramaruz kalmayınız.



Mesafeli sözleşmeler gereği15-/1-ç maddesi gereğince sağlık ve hijyen açısından satın aldığınız ürününtesliminden sonra ambalaj, mühür, bant, paket koruyucu gibi unsurları açılmışolan ürünlerin iadesi, sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimineilişkin sözleşmeler denilerek, bu tür mal ve ürünlerin iadesi mümkün olmadığıbelirlenmiştir. Tüketici kanununa göre kozmetik ürünlerindebelirtilen hijyenik ambalaj, kilit, mühür vb. unsurların açılmış olmalarıdurumunda tüketicilerin cayma haklarını kullanamayacakları belirlenmiştir.




WANDA NARA COSMETİCSTürk Marka Patent Kurumu TPETarafından 2022-141010Tescil numarası ile TESCİL edilmiş bir markadır.


 

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Form (göz makyaj):
Toz
Görünüm (göz makyaj):
Işıltılı
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
Palet
Marka:
WANDA NARA COSMETİCS
Renk :
IŞILTILI

Sık Sorulan Sorular

WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad fiyatı ne kadar ?

WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad fiyatı 169.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, WANDA NARA COSMETİCS Profosyonel Makeup Frapan 10 Lu Parlak Işıltılı Göz Far Paleti 1 Ad ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.