0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
399.00 TL
347.13 TL
Kazancınız: 51.87 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3x100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili Havlu İdeal Temizlik Deneyimi Her Zaman Yanınızda! Ev temizliği artık daha etkili ve pratik! Pratik Yüzey Temizlik Havlusu ile tanışın, beyaz sirke ve karbonat içeren doğal formülü sayesinde sık temas edilen tüm yüzeyleri durulama gerektirmeden ve iz bırakmadan kolayca temizleyin. Ürün Özellikleri: Doğal ve Etkili Formül: Beyaz sirke ve karbonat içeren doğal içeriği, güçlü temizleme özellikleriyle birleşir.; Sadece bir tek dokunuşla mükemmel temizlik sağlar.; ; Ferahlatıcı Beyaz Sabun Kokusu: Beyaz sabun kokusu, temizlik sonrası ferah bir etki bırakır.; Temizlik yaparken aynı zamanda hoş bir koku deneyimi yaşayın.; ; Pratik Kullan-At Tasarım: Kullan-at özelliği sayesinde pratik ve hijyenik bir temizlik sunar.; Her kullanımda yeni bir temizlik deneyimi yaşayın.; ; Ekstra Büyük ve Kalın Yapı: Ekstra büyük, ekstra kalın yapısıyla tek bir yaprakla bile mükemmel temizlik sağlar.; Her kullanımda maksimum performans sunar.; ; Çeşitli Kullanım Alanları: Cam yüzeylerde, masa ve tezgah yüzeylerinde, WC, lavabo, banyo temizliğinde, halı ve elektronik eşya temizliğinde kullanabilirsiniz.; ; Yer Kaplamaz ve Alandan Tasarruf Sağlar: Pratik boyutu ve kullan-at özelliği, yer kaplamaz ve depolama alanından tasarruf sağlar.; Temizlik malzemeleriniz arasında vazgeçilmez bir yer edinecek.; ; Sonuç: Pratik Yüzey Temizlik Havlusu ile temizlik artık zahmetsiz ve etkili. Hem doğal içeriği hem de kullan-at özelliğiyle mükemmel bir temizlik deneyimi yaşayın. Yüzey Temizlik Havlusu, sık dokunuş gerektiren her yerde güvenle kullanılabilecek pratik ve hijyenik bir çözümdür. Sipariş verin ve temizlikte yeni bir standart belirleyin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Paket İçeriği:
90 ve üstü


Sık Sorulan Sorular

Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili fiyatı ne kadar ?

Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili fiyatı 347.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 3 Paket 3X100 (300 Yaprak) | Kalın Dokulu Yüzey Temizleme Mendili ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.