Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
199.00 TL
158.59 TL
Kazancınız: 40.41 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

"Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti, çocukların hem yaratıcılıklarını hem de zeka gelişimlerini destekleyen eğlenceli bir oyun setidir. Özel olarak tasarlanmış malzeme kalitesi ve özel üretim baskı tekniği, canlı ve parlak görüntüler sunarak çocukların hayal güçlerini canlandırır. Bu geniş yapboz yelpazesi, çocukların gözlem yeteneklerini güçlendirmelerine ve mantıksal düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak üzere özenle seçilmiş resimler içerir. Çocuklar, sevdikleri hayvanları, prensesleri, dinozorları ve sanat eserlerini resmeden canlı ve çekici görüntülerle eğlenceli bir keşfe çıkacaklar. 3 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden bu puzzle seti, 35 parçadan oluşur ve her bir puzzle 3233 ölçülerindedir. Kutu ölçüleri ise 2027*5,5'tir. Ayrıca, 6 adet mum kalem içeren boyamalı puzzle ile çocuklar, hem el becerilerini geliştirmek hem de dikkat ve göz koordinasyonlarını artırmak için interaktif bir deneyim yaşayacaklar. Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti, çocuklarınızın eğlenceli ve öğretici bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlayarak, aileleriyle kaliteli zaman geçirmelerine katkıda bulunur. Bu benzersiz oyun seti, çocukların hayal güçlerini geliştirirken eğlenceli bir öğrenme ortamı sunar."

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 fiyatı ne kadar ?

Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 fiyatı 158.59 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Paw Patrol Serisi Boyamalı Puzzle Seti | Yapboz Puzzle Boyamalı Oyun Seti Pw7930 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.