Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
777.00 TL
655.19 TL
Kazancınız: 121.81 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özel günlerinizin olmazsa olmazı olan Papatya Gelin Buketi ve Damat Yaka Çiçeği ve Gelin Tacı Ekru renk seçeneği ile sizlerle buluşuyor.

Bu harika setin içeriği 1 adet Gelin Buketi, Gelin Tacı ve Damat Yaka Çiçeği'nden oluşmaktadır. Buketin ölçüleri 30x15 cm, taç ise 20 cm çapındadır. Yaka Çiçeği çapı 7 cm'dir. Papatya ve kuru doğal çiçeklerden oluşturulan tasarımı ile bu Gelin El Çiçeği, evliliğin sadakatini ve saflığını temsil etmektedir.

Her gelinin mutlulukla taşıyacağı ve Gelin Hanımı tamamlayan en canlı öge olacak olan bu Gelin El Çiçeği sadece özel günlerinizde değil, ilerleyen yıllarda düğün fotoğraflarına baktığınızda da size o mutlu günlerinizi yeniden hatırlatacak.

  • 1 adet Gelin Buketi
  • 1 adet Gelin Tacı
  • 1 adet Damat Yaka Çiçeği

Çiçeklerin yapay olması sayesinde her zaman taze ve canlı görüneceklerdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Unisex
Marka:
Renk :
NoColor-0c0b075a
Yaş :
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A fiyatı ne kadar ?

Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A fiyatı 655.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı Söz Nişan Düğün Aksesuarı Ekru Nocolor-0C0B075A ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.