Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı

Yaza Merhaba
750.00 TL
632.04 TL
Kazancınız: 117.96 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Orijinal Inter Mac3 TC-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi iki yıl garanti ile sizlerle! Günümüzde erkeklerin bakımı giderek önem kazanıyor ve saç-sakal tasarımları ön plana çıkıyor. İşte tam da bu ihtiyaca cevap veren Inter Mac3 TC-1453 Moser Style Kesme Makinesi, kullanıcılarına profesyonel bir kesim ve şekillendirme imkanı sunuyor.

4 ayrı tarak aparatı sayesinde saç veya sakalınızın boyutunu ve şeklini ayarlayabilirsiniz. Kablolu veya kablosuz olarak kullanabileceğiniz bu makineyi 4 saat içerisinde şarj edebilir ve kesintisiz olarak 90 dakika kullanabilirsiniz.

Saç ve sakal kesmek için üretilmiş olan bu çoklu aparatlı makine, sizin istediğiniz boyutta kesim yapabilmenize olanak tanır. 4 ayrı ayarda olan tarak aparatları cildinizi tahriş etmez ve ıslak kullanıma da uygundur. Kesim başlıkları çelikten yapıldığı için paslanmaz ve kararma yapmaz.

Ev ortamında masraf yapmadan kullanabileceğiniz bu hesaplı makine ile saç ve sakalınızı ayda 2 defa kesmeniz gereksinimini ortadan kaldırabilirsiniz. Kendinize profesyonel bir dokunuş ile saçınıza ve sakalınıza tercih ettiğiniz şekli verirken daha şık ve bakımlı hissedecek, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2 Yıl
Garanti Tipi (Kişisel Bakım):
İthalatçı Garantili
Marka:
Inter
Otomatik Kapanma:
Yok
Renk :
Kırmızı
Şarj Süresi (KİŞİSEL BAKIM):
3 Saat ve Altı

Sık Sorulan Sorular

Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı fiyatı 632.04 TL olarak öne çıkmaktadır.

Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Orijinal Inter Mac3 Tc-1453 Moser Style Saç & Sakal Kesme Makinesi İki Yıl Garanti Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.