Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın

Kazancınız 30%
Kolge Özel %10İndirim
1,999.90 TL
1,483.84 TL
Kazancınız: 516.06 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası, yaz tatilinizdeki şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sunar. Bu plaj çantası, kordon ip üzerine makrome ip ile tasarlanmış el örgüsüdür. Şık ve fonksiyonel bir tarz yakalamak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Plaj çantasının ölçüleri 28 x 50 x 15 cm'dir. Paket içeriğinde 1 adet el işi plaj çantası bulunmaktadır. Bu çanta, en popüler plaj çantaları arasındadır ve 2024 moda trendlerine uygun tasarlanmıştır.

Plajda şıklığı ve konforu bir arada yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Hafif ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan bu plaj çantası, sahilde ve havuzda hem modayı hem de konforu bir arada sunar.

Çantanın iç hacmi geniştir ve ayakkabılarınızı, kıyafetlerinizi ve kişisel eşyalarınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca, çantanın derin bölmelerine eşyalarınızı koyabilir ve güvenle saklayabilirsiniz. Plaj çantanızın içinde her şeyi düzenli bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Eğer yaz tatilinizi şıklıkla karşılamak isterseniz, en çok aranan plaj çantalarıyla trendyol.com'da yerinizi alabilirsiniz. Trendyol'da bulunan en popüler plaj çantaları, şık tasarımları, geniş iç hacimleri ve kaliteli malzemeleri ile stilinizi tamamlayacak.

Plaj çantası alışverişi yaparken seçeneklerinizi kolaylaştırmak için rahat taşıma sapları bulunan çantaları tercih edebilirsiniz. Hem şık hem de pratik olan bu çantalar, tatilinizin en iyi dostu olacaktır. En popüler plaj çantalarıyla stilinizi tamamlayarak plaj keyfinizin tadını çıkarabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Materyal :
Tekstil
Renk :
Bej - Altın

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın fiyatı ne kadar ?

Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın fiyatı 1483.84 TL olarak öne çıkmaktadır.

Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Elyshi Örgü Plaj Çantası & Omuz Çantası & El Çantası Bej - Altın ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.