Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
199.00 TL
176.31 TL
Kazancınız: 22.69 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Türkiye’nin lider deodorantı NIVEA’dan NIVEA Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange , taptaze portakalın enerji veren kokusuyla sizi canlandırır. Terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat etkili koruma sağlar. Kuruluk ve temizliği gün boyu cildinizde hissedersiniz. Cildinize uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. 2 farklı formatta mevcuttur: Kadın sprey deodorant ve kadın roll on deodorant

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Nivea

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Unisex
Marka:
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml fiyatı ne kadar ?

Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml fiyatı 176.31 TL olarak öne çıkmaktadır.

Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Nıvea Kadın Roll On Deodorant Fresh Orange, 48 Saat Anti-Perspirant Koruma, 50 Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.