R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk

Kazancınız 48%
R&S modibone Özel %10 İndirim
399.00 TL
238.25 TL
Kazancınız: 160.75 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Yeni stil tasarımı ve kaliteli kumaşıyla şıklığı bir arada yakalamak isteyen müşterilerimize, tarzlarına uygun farklı renk seçenekleri ile farklı kombinler sunan islami kadın giyimine uygun bir seri... ; Doğal liflerden üretilmiş, yumuşak dokusu ile kullanışlı ve rahattır. Yüksek oranda nem tutabilme kapasitesi vardır. ; sandy kumasdan üretilmiştir.; Pratik yapısı sayesinde nikaplı veya nikapsız olarak kullanabilirsiniz. ; Esnek yapısı sayesinde kırışmaya dayanıklı ve nefes alıcı özelliğe sahiptir. ; Hazır geçmeli pratik olup direkt başınıza takabilirsiniz. ; Tok duruşlu ve dökümlü yapısıyla çok tercih edilmektedir. ; Tüm kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz gün içinde rahat hareket etmenizi sağlayan bir yapıya sahiptir. ; Ağırlık yapmayan kumaş özelliği ile sık ve uzun süreli kullanıma uygundur. Kurtarıcı bir üründür. ; Dört mevsim kullanıma uygundur. ; Kayma yapmaz, terletmez. Ütü gerektirmez. ; Sadece orijinalliği bozulmamış, hijyen koşulları sebebiyle direkt olarak saç üzerinde denenmemiş ürünlerde iade mevcuttur.Ürün ve ürün fotoğrafları şirketimize aittir. Bu nedenle fotoğrafta gördüğünüz ürün birebir gelecektir. ; Ürün çekimleri esnasında ışık vb. faktörlerden kaynaklanan küçük oranda bir renk farklılığı olabilir. Yıkama talimatı : Makinede en hassas programda yıkayınız. Sererek kurutup düşük ısıda ütüleme yapınız. Ürünlerimiz kendi imalatımızdır. %100 YERLİ ÜRETİM ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla R&S modibone

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz
Marka:
Renk :
İNDİGO
Ürün Tipi:
Yok
Yaş Grubu:
Yetişkin


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk fiyatı ne kadar ?

R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk fiyatı 238.25 TL olarak öne çıkmaktadır.

R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, R&S modibone Namaz Örtüsü Hazır Büyük Esarp Malezya Modeli Khimar Tek Parca Hac Ve Umre Icin Indigo Renk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.