Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
349.00 TL
309.21 TL
Kazancınız: 39.79 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Türkiye'nin Lider Deodorantı NIVEA'dan! NIVEA MEN Erkek sprey deodorant Fresh Active, içeriğindeki okyanus özleri ile uzun süren ferahlık verir. ; Ter ve ter kokusuna karşı cildinize önem veren 48 saate kadar etkili deodorant koruması sağlar. ; Boya ve koruyucu madde içermez. ; Ciltle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. ; Nasıl Kullanılır?: Kutuyu dik tutarak 15 cm mesafeden çıplak ve temiz koltuk altına püskürtün. Koltuk altınıza uyguladıktan sonra kurumasını bekleyin. Kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezi!: İlk adım: NIVEA Men duş jeli ile yıkandıktan sonra NIVEA Men Fresh Active deodorantı temiz koltuk altı bölgesine uygulayın. ; Türkiye'nin Lider Deodorant Markası NIVEA'dan! NIVEA MEN Erkek Roll On Deodorant Fresh Active içeriğindeki okyanus özleri ile uzun süren ve ferahlık verir. ; Cildinize önem veren 48 saate kadar etkili deodorant koruması sağlar. ; Doğal, etkili ve egzotik bir kokusu vardır. ; Anti-perspirant koruma sayesinde ter ve ter kokusuna karşı 48 saat koruma sunar. ; Hangi Cilt Tipleri için Uygundur?: Tüm cilt tipleri için uygundur. ; Nasıl kullanılır?: Ürünü temiz koltuk altınıza uygulayın ve kurumasını bekleyin. Kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezi!: İlk adım: NIVEA Men duş jeli ile yıkandıktan sonra NIVEA Men Fresh Active deodorantı temiz koltuk altı bölgesine uygulayın. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Nivea

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Çeşit ( Deodorant&Roll-on):
Pudrasız
Cinsiyet:
Erkek
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
100 - 249 ml
Marka:
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml fiyatı ne kadar ?

Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml fiyatı 309.21 TL olarak öne çıkmaktadır.

Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150Ml Ve Mini Roll-On Fresh Active 25Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.