VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme

Kazancınız 42%
Uyguna GeliyoÖzel%5İndirim
700.00 TL
441.95 TL
Kazancınız: 258.05 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Mavi Renk ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı, büyük beden kaprili penye pijama takımıdır. Kadınlar için özel olarak tasarlanmış bu pijama takımı, 2XL - 3XL - 4XL beden seçenekleri ile sunulmaktadır. 2XL beden için göğüs ölçüsü 100cm ve basen ölçüsü 120cm, 3XL beden için göğüs ölçüsü 110cm ve basen ölçüsü 130cm, 4XL beden için göğüs ölçüsü 120cm ve basen ölçüsü 140cm'dir.

Bu pijama takımı, %90 pamuk, %10 likra karışımından üretilmiş penye kumaştan imal edilmiştir. Rahat bir kullanım sunan şık bir tasarıma sahiptir.

Büyük beden kaprili penye pijama takımı, alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşmaktadır. Pamuklu kumaşı ile cildinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pamuklu kumaş cildinize nefes aldırır ve gün boyu biriken stresi atmanıza yardımcı olur. Büyük beden pijama takımı, rahat bir uyku için idealdir.

Battal kapri pijama, büyük beden pijama takımları, lady büyük beden pijama takımı, lady pijama takımları büyük beden, lady pijamaları, uygunbulduk pijama takımı, trend pijamalar gibi birçok anahtar kelime bu ürün için uygun olabilir.

Aksesuarlar ürüne dahil değildir. Daha fazla ürün çeşidi için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Siparişleriniz en kısa sürede kargoya verilecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
3XL
Boy / Ölçü :
Maxi
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Çiçekli
Kalıp :
Büyük Beden
Kol Boyu:
Kısa Kol
Kol Tipi:
Kısa Kol
Kumaş / İplik:
Pamuk - Elastan
Kumaş Tipi :
Örme
Marka:
VocalMood
Materyal Moda:
Pamuklu
Paça Boyu:
Uzun
Paça Tipi (moda):
Dar paça
Renk :
MAVİ
Yaş Grubu:
Tüm Yaş Grupları

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme fiyatı ne kadar ?

VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme fiyatı 441.95 TL olarak öne çıkmaktadır.

VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VocalMood Mavi Renk Ve Çiçek Desenli Lady 10685 Kadın Kısa Kol Kaprili Büyük Beden Pijama Takımı Örme ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.