0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah

1,259.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

LUCY Lastikli Fermuarlı Suya ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot ST Siyah, günlük kullanım için uygun bir bot modelidir. Dış materyali suni deri olan bu botun topuk tipi dolgulu ve kısa topuklu (1-4 cm) bir yapıdadır. Orta boyutta olan bu bot modeli, ayakta konforlu bir deneyim yaşatır.

Ürün, suya ve soğuğa dayanıklı bir yapıda olmasına rağmen su geçirmezlik garantisi verilmemektedir. Standart tam kalıpta üretilen bu üründe 1. sınıf kaliteli malzemeler kullanılmaktadır.

Bakteri üremesini önleyen ve terlemeyi engelleyici bir iç astar kullanılarak üretilen ürün, yumuşak iç ortopedik taban ve kaymaz dış tabanı ile %100 konforlu yürüyüş sağlar.

Ürüne ait renk tonları, kullandığınız cihazın ekran teknolojisine göre hafif farklılık gösterebilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı öneririz. Daha fazla fotoğraf görüntülemek için ürünü satın alan müşterilerimizin geri bildirimlerini okuyabilirsiniz.

Siparişiniz sonrasında faturanız e-posta adresinize dijital olarak iletilir. Yanlış ya da kusurlu ürün gönderimi olmaması için oldukça çaba sarf ediyoruz. Siz de güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Lütfen topuk ve ayak parmağınızın ölçülerini alarak beden tablosunu dikkatlice inceleyip doğru seçimi yapınız. Ürün özellikleri ve açıklama alanında kalıp bilgisi de mevcuttur.

Aldığınız ayakkabıların temizliği ve bakımı için ayakkabı temizleme ve bakım ürünlerini kullanmanızı öneririz.

LUCY Lastikli Fermuarlı Suya ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot ST Siyah, şık tasarımı ve konforlu yapısı ile sizleri bekliyor. Sorularınız için "Soru Sor" kısmını kullanarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla MEVESE

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Bağlama Şekli (moda):
Fermuarlı
Beden :
Suni Deri
Boy / Ölçü :
Orta
Cinsiyet:
Kadın
Desen ayakkabı çanta:
Düz Renk
Dış Materyal :
Suni Deri
Kalıp:
Regular
Kullanım Alanı :
Günlük
Marka:
Numara:
38
Renk :
SİYAH
Taban Tipi:
Kauçuk
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah fiyatı ne kadar ?

MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah fiyatı 1259.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MEVESE Lucy Lastikli Fermuarlı Suya Ve Soğuğa Dayanıklı Paraşüt Kumaş Cilt Kadın Bot St Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.