Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
8,799.00 TL
7,971.89 TL
Kazancınız: 827.11 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Led 528 C 3'lü Video Led Işığı Led 528 C 3'lü Video Led Işığını fotoğraf ve video çekimlerinizde kullanabilirsiniz. Set içerisinde her biri 1.5 cm kalınlığında 30 cm uzunluk ve 21 cm genişliğinde 3 adet slim led panel bulunmaktadır. Video sürekli ışık led panelllerinden 2 tanesini sağ ve sol tarafa, 3. ışığı ise arka yada üst kısıma konumlandımak süreti ile fotoğraf ve video çekimlerinizi yapabilisiniz. Bu şekilde oluşturacağınız konseptte gölge ve ışık yetersizliği gibi olumsuz etmenlerle kaşılaşmazsınız. Set içerisin de yer alan kumanda yardımı ile ışık renk ve gücünü kontrol edebilirsiniz. Led 528 C 3'lü Video Led Işığı 2700K ~ 5500K renk sıcaklığı değerine sahiptir. Led 528 C 3'lü Video Led Işığı, dış çekimler içinde ideal bir ışık kaynağıdır. Herbir led panel 2 adet batarya ile çalışabilmektedir. KUTU İÇERİĞİ 3 adet Led 528 C 3'lü Video Led Işığı (Slim Led) ; 1 adet Taşıma Çantası ; 3 adet Güç Adaptörü ; 1 adet Uzaktan Kumanda ; 3 adet Tripod/Işık Ayağı ; 1 adet XB H01 Deve Boynu/ Boom Stand ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Gdx

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Marka:
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah fiyatı ne kadar ?

Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah fiyatı 7971.89 TL olarak öne çıkmaktadır.

Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Gdx Led 528 C Fotoğraf Ve Video Led Işık 3'Lü Set (Üstten Çekim Yapmak İçin Deve Boynu Dahil) Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.