Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı

Yaza Merhaba
389.90 TL
320.51 TL
Kazancınız: 69.39 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu Laura cüzdanı, teknolojik vegan deriden üretilmiştir. Bu malzeme, hakiki deriye benzer şekilde sağlam ve uzun ömürlüdür. Sentetik deri, hayvan derisine göre daha kolay bakım gerektirir. Normal bir bezle temizlenebilir ve özel bir bakım ürününe ihtiyaç duymaz.

Ürün, RFID teknolojisi ile donatılmıştır. Bu özellik, cüzdanınızdaki kartların ya da kimlik bilgilerinizin uzaktan okunmasını ve elektronik hırsızlık yapılmasını engeller. Kişisel bilgileriniz ve kart numaralarınız güvende kalır.

Bunun yanı sıra, cüzdanın içinde alüminyum bir mekanizma bulunur. Bu mekanizma, cüzdanınızdaki kartları fiziksel olarak korur ve RFID koruma özelliğini sağlar. Kartlarınızı çiziklerden ve eziklerden koruyan mekanizma, pop-up teknolojisi ile kartları pürüzsüz ve hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirir. Mekanizmanın pop-up özelliği, kartların kaybolma ve düşme riskini de azaltır.

Bu Laura cüzdanın ölçüleri 7,5x10,2x2,2 cm (2,9x4x0,8 inç) ve ağırlığı 110 gramdır. Depolama kapasitesi, 5 x mekanizma içi + 4 x mekanizma dışı kart bölmesi ile toplamda 9 kart kapasitesi, 1 x şeffaf bölme fotoğraf vb. ve 1 x banknot para bölmesi içerir.

Bu cüzdan, stil sahibi, modern bir tasarıma sahiptir. Düz deseni ve ince tasarımı, her kullanımda size şık bir görünüm kazandırır. Laura cüzdanı, hem şık hem de güvenli bir cüzdan arayanlar için ideal bir seçimdir.

Özellikler:

  • Materyal: Suni Deri
  • Desen: Düz
  • Boy/Ölçü: Tek Ebat

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Modica

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boy / Ölçü :
Tek Ebat
Cinsiyet:
Erkek
Desen :
Düz
Dış Materyal :
Suni Deri
Kullanım Alanı :
Tekli
Marka:
Renk :
Kırmızı
Ürün Detayı :
Evet
Ürün Tipi:
Yok
Yaş Grubu:
Tüm Yaş Grupları


Sık Sorulan Sorular

Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı fiyatı 320.51 TL olarak öne çıkmaktadır.

Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Modica Laura - Teknolojik Vegan Deri Rfıd Korumalı Otomatik Pop-Up Mekanizmalı Modern İnce Tasarım Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.