VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı

525.00 TL
522.40 TL
Kazancınız: 2.60 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kadınların hem rahat hem de şık görünmelerini sağlayan Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı, kısa kol tasarımı ve çiçek desenleriyle dikkat çekiyor. Ürün, büyük beden kadınların rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.

  • Kol Tipi: Kısa Kol
  • Kalıp: Büyük Beden
  • Kol Boyu: Kısa
  • Kumaş Tipi: Dokuma
  • Paça Boyu: Uzun
  • Desen: Çiçekli

Penye kumaştan üretilen ürün, %90 pamuk, %10 likra ile hazırlanmıştır. Takım, alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşmaktadır. Büyük beden penye pijama takımı, kullanıcılarına şık ve rahat bir kullanım imkanı sağlamaktadır.

Battal pijama takımı olarak tasarlanan ürün, 2XL, 3XL ve 4XL beden seçenekleri mevcuttur. 2XL, 46-48 bedenler için, göğüs 100cm, basen 120cm ölçüleriyle uygun bir tasarıma sahiptir. 3XL, 50-52 bedenler için, göğüs 110cm, basen 130cm ölçüleriyle tasarlanmıştır. 4XL beden seçeneği ise, 54 bedenlere uygun bir tasarıma sahiptir ve göğüs 120cm, basen 140cm ölçüleriyle hazırlanmıştır.

Pamuklu dokusu sayesinde cildinizde asla rahatsızlık uyandırmayan Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı, büyük beden kadınların tercihi olmaktadır. Büyük beden pamuklu pijama takımı, cildinize nefes aldırır ve gün boyu biriken stresi atmanıza yardımcı olur.

Yıkama talimatlarına uygun şekilde yıkandığında çekme ve küçülme yapmayan ürün, kullanıcılarına uzun süreli kullanım imkanı sunar. Aksesuarlar ürüne dahil değildir.

Müşterilerimiz için sunduğumuz uygun fiyatlı pijama takımı modellerimiz için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Siparişleriniz, en kısa sürede kargoya verilmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
3XL
Boy / Ölçü :
Normal Bel
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Çiçekli
Kalıp :
Büyük Beden
Kapama giyim:
Kapamasız
Kol Boyu:
Kısa
Kol Tipi:
Kısa Kol
Kumaş / İplik:
Pamuk - Elastan
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
VocalMood
Materyal Moda:
Pamuklu
Paça Boyu:
Uzun
Paça Tipi (moda):
Lastiksiz Paça
Renk :
LACİVERT - BEYAZ
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı fiyatı ne kadar ?

VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı fiyatı 522.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VocalMood Lacivert - Beyaz Renk Çiçek Desenli Lady 10940 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.