Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
708.00 TL
648.53 TL
Kazancınız: 59.47 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kral Şakir Remzi Peluş 25 cm Kral Şakir maceralarına katılmaya hazır olun! 25 cm. uzunluğundaki yumuşacık sevimli Remzi peluşu Kral Şakir hayranları çok sevecek! İster eğlenceli oyunlar oynayın isterseniz de odanızın en güzel köşesini Remzi peluş ile renklendirin. Daha büyük ve eğlenceli maceralar için dizinin diğer kahramanlarının peluşlarını da alabilir, oyunlarınıza tüm aileyi dahil edebilirsiniz! Sevdiklerinizi özel günlerinde mutlu etmek için harika bir hediye olacaktır. Aynı zamanda çocuklar bu sevimli peluşu kendilerine oyun arkadaşı veya uyku arkadaşı yapabilirler. Peluş oyuncakları doğal sabun ile elde yıkayabilirsiniz. Ağartıcı ve kimyevi madde kullanılmadan ve sıkmadan yıkanmalı, oda sıcaklığında kurutulmalıdır. Orijinal ve lisanslı olan ürün kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Ürün ölçüsü: 25 cm. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 5050841713510 Item No : S00071351 Kutu Ölçüleri : 25 x 15 x 15 cm. Desi Değeri: 2 Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır. 8680863031100 Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Sunman

Sık Sorulan Sorular

Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar fiyatı ne kadar ?

Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar fiyatı 648.53 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sunman Kral Şakir Remzi Peluş 25 Cm Marka: Kategori: Peluş Oyuncaklar ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.