VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı

525.00 TL
522.40 TL
Kazancınız: 2.60 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Koyu Yeşil Renk ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı, şık ve rahat bir penye pijama takımıdır. %90 Pamuk Viskon Penye ve %10 Likra karışımı kumaşı sayesinde cildinizde asla rahatsızlık uyandırmaz. Büyük beden pijama takımı, alt ve üst parçalardan oluşur. Battal boy Lady Pijama Takımı 2XL - 3XL - 4XL beden seçenekleri ile sunulur.

  • 2XL beden: Göğüs 100cm, Basen 120cm
  • 3XL beden: Göğüs 110cm, Basen 130cm
  • 4XL beden: Göğüs 120cm, Basen 140cm

Pamuklu kumaşı ile cildinize nefes aldırır ve gün boyu biriken stresi atmanıza yardımcı olur. Büyük beden penye pijama takımını tercih ederek rahat ve konforlu bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Büyük beden pamuklu pijama takımı, yıkama talimatlarına uygun şekilde yıkandığında çekme yapmaz veya boyut değiştirmez.

Lady Büyük Beden Pijama Takımları, Lady pijamaları, uygunbulduk pijama takımı, trend pijamalar, pijama takımı, pijaması, kadın pijama takımı, büyük beden pijama, büyük beden penye pijama, büyük beden pamuk pijama gibi aramalar için ideal bir seçenektir.

Aksesuarlar ürüne dahil değildir. Siparişleriniz en kısa sürede kargoya verilecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2XL
Boy / Ölçü :
Maxi
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Desenli
Kalıp :
Büyük Beden
Kapama giyim:
Kapamasız
Kol Boyu:
Kısa
Kol Tipi:
Kısa Kol
Kumaş / İplik:
Viskon
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
VocalMood
Materyal Moda:
Pamuklu
Paça Boyu:
Uzun
Paça Tipi (moda):
Düz paça
Renk :
KOYU YEŞİL
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı fiyatı ne kadar ?

VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı fiyatı 522.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VocalMood Koyu Yeşil Renk Ve Desenli Lady 10932 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.