VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı

525.00 TL
522.40 TL
Kazancınız: 2.60 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Koyu pembe rengi ve çiçek deseniyle hareketli bir görünüme sahip olan Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı, şık ve rahat bir üründür. Pamuklu ve viskon penye kumaştan üretilmiş olan ürün, %10 likra ile esneklik kazandırılmıştır.

Battal pijama olarak da bilinen büyük beden pijama takımları, 2XL, 3XL ve 4XL beden seçenekleriyle sunulmaktadır. 2XL beden, göğüs ölçüsü 100 cm, basen ölçüsü 120 cm olan 46-48 bedenlere uygunken, 3XL beden, göğüs ölçüsü 110 cm, basen ölçüsü 130 cm olan 50-52 bedenlere; 4XL beden ise göğüs ölçüsü 120 cm, basen ölçüsü 140 cm olan 54 bedenlere uygundur.

Büyük beden penye pijama takımı, üst ve alt olmak üzere iki parçadan oluşur. Rahat, şık ve kullanışlı bir ürün olan büyük beden pijama takımı, cildinizde herhangi bir rahatsızlık uyandırmaz. Pamuklu kumaşı sayesinde terletmez ve rahat bir uyku geçirmenize yardımcı olur.

Büyük beden pamuklu pijama takımı, cildinize nefes aldırarak gün boyunca biriken stresi atmanıza yardımcı olur. Ürün, yıkama talimatlarına uygun şekilde yıkandığında çekme ve küçülme yapmaz.

Kadın pijama takımı, kaliteli ve şık moda anlayışıyla üretilmiştir. Aksesuarlar ürüne dahil değildir.

Trend pijamalar arasında yer alan Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı için uygunbulduk mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Siparişleriniz en kısa sürede tarafınıza ulaştırılacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2XL
Boy / Ölçü :
Normal Bel
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Çiçekli
Kalıp :
Büyük Beden
Kapama giyim:
Kapamasız
Kol Boyu:
Kısa
Kol Tipi:
Kısa Kol
Kumaş / İplik:
Viskon
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
VocalMood
Materyal Moda:
Pamuklu
Paça Boyu:
Uzun
Paça Tipi (moda):
Düz paça
Renk :
Koyu Pembe
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı fiyatı ne kadar ?

VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı fiyatı 522.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VocalMood Koyu Pembe Renk Çiçek Desenli Lady 10943 Kadın Kısa Kol Büyük Beden Pijama Takımı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.