Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve

Kazancınız 30%
Kolge Özel %10İndirim
1,999.90 TL
1,483.84 TL
Kazancınız: 516.06 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta, bu el yapımı plaj çantası kordon ip üzerine makrome ip ile tasarlanmış bir üründür. Plaj çantasının ölçüleri 28 x 50 x 15 cm'dir ve paket içeriğinde 1 adet el işi plaj çantası bulunmaktadır.

Bu çanta, 2024 yılının en popüler plaj çantalarından biridir. Hem şık hem de kullanışlı olan bu çanta, plaj tatiliniz için mükemmel bir tercih olacaktır. Plajda hem tarzınızı yansıtacak hem de ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir çanta arıyorsanız, en popüler plaj çantalarından biri olan bu ürün tam size göre!

Bu plaj çantası hafif ve dayanıklıdır. Aynı zamanda tarzıyla da dikkat çekmektedir. Sahilde ve havuzda hem modayı takip edebilir hem de konforlu bir kullanım yaşayabilirsiniz. Bu çanta sayesinde ayakkabılarınızı, kıyafetlerinizi ve kişisel eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Plaj çantaları arasında en çok arananlardan biri olan bu çanta ile yaz tatiline hazırlık yapabilirsiniz.

Trendyol'da en çok aranan plaj çantaları ile tatil heyecanınızı doruklara çıkarabilirsiniz. Şık tasarımları, geniş iç hacimleri ve kaliteli malzemeleri ile en popüler plaj çantaları, hem şehirde hem de sahilde stilinizi tamamlayacak. Bu çantalar sayesinde plaj alışverişinizi daha kolay hale getirebilirsiniz. Rahat taşıma sapları ile plaj çantalarını keşfedebilirsiniz. Pratik olmalarının yanı sıra şık tasarımlarıyla da göz dolduran bu çantalar, tatilinizin en iyi dostu olacaktır.

En popüler plaj çantalarıyla tarzınızı tamamlayarak plaj keyfinizin en iyisini yaşayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Materyal :
Tekstil
Renk :
ACIK KAHVE

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve fiyatı ne kadar ?

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve fiyatı 1483.84 TL olarak öne çıkmaktadır.

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Acık Kahve ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.