wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029

Kazancınız 20%
WENDY SHOPP Özel%10İndirim
303.37 TL
250.10 TL
Kazancınız: 53.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kırmızı Sırtı Açık Dantelli çekici harika İç w&S 15029

Kadın iç giyim kategorisinde yer alan Kırmızı Sırtı Açık Dantelli çekici harika İç w&S 15029, özel tasarımı ve yüksek kalitesiyle öne çıkan çarpıcı bir parçadır.

Paket içeriği, seçebileceğiniz 3 beden seçeneği sunar: S/M, L/XL ve 2XL/3XL. Beden ölçülerinize göre sipariş vermeniz, size mükemmel bir uyum sağlamak için önemlidir.

Bu iç giyim parçası, kırmızı renkli ve güzel dantelli tasarımı ile dikkat çeker. Öndeki detaylı dantel işlemesiyle çekici bir görünüm verir. Sırt tarafındaki açık kesim ise seksi bir hava katar.

Bu harika iç giyim parçası, günlük kullanım için uygun olmasına rağmen özel günlerde de tercih edilebilir. Özel tasarımı ve yüksek kalite malzemeleri sayesinde, her zaman rahat hissetmenizi sağlar.

Siz de şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan bu harika iç giyim parçasına sahip olmak isterseniz, hemen sipariş verebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
S/M
Renk :
Kırmızı

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 fiyatı ne kadar ?

wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 fiyatı 250.10 TL olarak öne çıkmaktadır.

wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, wndy Kırmızı Sırtı Açık Dantelli Çekici Harika Iç Çamaşır Takımları W&S 15029 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.