VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma

Kazancınız 28%
Uyguna GeliyoÖzel%5İndirim
950.00 TL
707.17 TL
Kazancınız: 242.83 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı, %100 kaliteli saten kumaştan üretilmiştir. Şık, rahat ve kullanışlı bir üründür. Cildinize temas eden kısım pamuklu iç astarlıdır. Ürün, önü düğmeli ve şortlu pijama takımıdır. 2'li paket içerisinde alt ve üst parçalardan oluşur. Deseni düz renk olup, bel kısmı lastiklidir ve normal bel ölçüsündedir. Boyu mini olup, paça boyu kısadır. Beden ölçüleri S beden: Göğüs 100 cm, Basen 114 cm 65 - 70, M beden: Göğüs 104 cm, Basen 116 cm 70-75Kg, L beden: Göğüs 108 cm, Basen 120 cm 75-80Kg, XL beden: Göğüs 112 cm, Basen 124 cm 80-85Kg, 2XL beden: Göğüs 116 cm, Basen 128 cm 85-90Kg aralıklarında değişmektedir. Beden seçenekleri arasında S - M - L - XL ve 2XL seçenekleri mevcuttur. Bedenler gerçek beden olup tam bedeninizi almanız önerilir.

Kumaş tipi dokuma olarak üretilmiştir ve teknik özelliği yoktur. Saten pijama takımı, kaliteli saten kumaş ve malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Kumaşı cildinizde rahatsızlık uyandırmaz ve sıcak yaz günlerinde ferah tutar. Nefes alarak uyku kalitenizi artırır ve yıkama talimatlarına uygun şekilde yıkandığında solma, çekme ve küçülme yapmaz. Aksesuarlar ürüne dahil değildir. Siparişleriniz en kısa sürede kargoya verilmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
XL
Bel :
Normal Bel
Boy / Ölçü :
Mini
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz Renk
Kalıp :
Regular
Kol Boyu:
Kısa Kol
Kol Tipi:
Kısa Kol
Kumaş / İplik:
Saten
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
VocalMood
Materyal Moda:
Saten
Paça Boyu:
Kısa
Paça Tipi (moda):
Kısa paça
Paket İçeriği:
2'li
Renk :
Kırmızı
Teknik :
Yok
Ürün Detayı :
Lastikli bel
Yaş Grubu:
Yetişkin

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma fiyatı ne kadar ?

VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma fiyatı 707.17 TL olarak öne çıkmaktadır.

VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VocalMood Kırmızı Renk Lady 15031 Kaliteli Ve Şık Kısa Kol, Şortlu Saten Pijama Takımı Dokuma ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.