Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli

Kazancınız 44%
Yaza Merhaba
3,431.03 TL
2,026.59 TL
Kazancınız: 1,404.44 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye ile sevdiklerinize hem hediye verebilir hemde gönderebilirsiniz. Kırmızı güller, mutluluk, incelik, romantizm, imrenme, tatlılık, teşekkür gibi anlamları ile neşe, mutluluk, minnettarlık ve imrenme anlamlarına sahiptir. Bu güller sıklıkla gelin aranjmanlarında ve teşekkür veya tebrik buketlerinde kullanılırlar.

  • Kaliteli kutu çekmeceli
  • Ölçü: 15 x 15 cm
  • 15 adet yapay kırmızı güller kutu içinde yer alır.
  • Çekmecede gül kuruları vardır
  • Papatya altın kaplamadır ve kolye olarak hediye edilir.
  • Papatya rengi mine malzemeden yapılmıştır ve el işçiliği ile hazırlanmıştır.
  • Papatya kolye kalitesi ile dikkat çeker.
  • Papatya kolye ölçü kilidi açıkken uzunluğu 50cm'dir.
  • Papatya ölçüsü 2.2 x 2.2 cm'dir.

Sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz son derece anlamlı bir hediyedir. Papatya temiz sevgi anlamını ifade eder. Sevdiklerinize en güzel ve şık hediye vermenin keyfini çıkarın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Eudaemonia

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Cok Renkli
Yaş Grubu (anne - bebek):
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli fiyatı 2026.59 TL olarak öne çıkmaktadır.

Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Eudaemonia Kırmızı Güller 15 Adet Kutu Dolusu Siyah Çekmeceli & Kolye Papatya Altın Kaplama Sevgiliye Hediye Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.