Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz

Kazancınız 23%
Yaza Merhaba
150.00 TL
116.98 TL
Kazancınız: 33.02 TL
Stokta
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BU ÜRÜN EVSAY ÇEYİZ MAĞAZASININ KENDİ İMALATIDIR LÜTFEN TAKLİTLERİNDEN SAKININIZ.TAKLİTLERDEN YAPTIĞINIZ ALIMLARDAN MÜESSESEMİZ SORUMLU DEĞİLDİR. -Halay mendillerimizi dileğinize göre kına gecesi,nişan,düğün gibi organizasyonlarınızda kullanabilirsiniz. -Ürünümüzün özel adı arnavut medilidir -Ürünümüz el işidir ve lazer süsleme detayları vardır. -Ürünümüzün gönderimi TEK ADET olacak biçiminde satılmaktadır. -Ürünümüz 11 Renkte Satışa Çıkmıştır. Farklı renklere göz atmak için renk seçeneklerine bakabilirsiniz. ebat:30*30 dur 30 40 arası lazer gül kullanılmıştır lazer gül arkası incilidir. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Beyaz


Sık Sorulan Sorular

Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz fiyatı ne kadar ?

Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz fiyatı 116.98 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Kına Geceleri Için Lüks Arnavut Gelin Halay Mendili Kına Malzemesi Gelin Kına Mendili Damat Mendili Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.